Nejnovější recenze ze sekce Pláštěnky na kočárky
- kvalitní zpracování, příjemný materiál, úložná taštička na suchý zip, pláštěnka skryje i ležící polohu kočárku - velká výhoda!
- Pevný materiál
- Dobře drží
- Sedí perfektně
- Vpředu okénko na zip pro snadný přístup do kočárku bez sundávání celé pláštěnky
Kvalitní výrobek který sedí jak má a dobře drží
- Nízká hmotnost
- Výborně se ovládá
- Možnost posadit každou sedačku i čelem k sobě
- Lze dokoupit hlubokou korbu na miminko
- Na pohled velmi úzké sedačky, vejdou se do nich i starší děti
Kočárek jsme kupovali jako sourozenecký (rozdíl mezi dětmi bude 16 měsíců). Takže jsme hledali variantu s možností hluboké korby a sportovní sedačky naráz.
Kočárek je lehký (sám o sobě má lehce přes 13 kilo i s oběma nástavci).
Díky šířce bez problému projede dveřmi a vejde se i do výtahu. To je vykoupeno užšími sedačkami a hlavně úzkou hlubokou korbičkou. Ta určitě není vhodná pro letní miminka - v zimě a s fusakem by se již nevešla. Pro nás na podzimní miminko by vyjít měla.
Do sportovních sedaček a pohodlně vleze i dvouleté dítě, dítě tři a půl roku už to má jen na popovezení, ale vejde se také (testováno na synovcích).
- Super přístup ze předu pláštěnky, pokud potřebujete vyndat dítě z kočárku,není potřeba sundávat celou pláštěnku.
- Perfektní pláštěnka
Pěkná praktická, jen bych tvor před dětmi nechala větší a dala ho níž, aby děti mohli skrz něj koukat ven.
- Dobrá cena
- Je psáno že je na všechny sportovní kočárky...kupovala jsem na Valco snap 4 a rohy stříšky nejsou zakrytý jinak dobrý
Super, není co vytknout.
Pláštěnka je bezva, je dobře průhledná oproti pláštěnce z bývalého kočárku, nerosí se, dobře větrá, dítě nemá problém. Nevýhoda podle mě je to, že nepokryje celý kočár komplet - uchycuje se za madla kočáru, takže při opravdu velkém lijáku stéká voda právě těmito průstřihy na kočár.
- Překrývá i přebalovací tašku.
- Mohl by se k ní dodávat nějaký plátěný sáček...
- Krom kosiku ktery je na mw moc dlouhy ze zacatku jsem kazdou chvili do nej nohou narazela. Ale je to o zvyku :) jinak spokojenost
- Nejlevnější
nedořešeno větrání pro dítě v oblasti otvoru - dítě je úplně uzavřeno nebo po uvolnění zipu na něj prší - chtělo by to nějaké malé větrací okénko s možností uzavření v případě silného deště.....
- je přímo na typ kočárku takže padne akorád
- Absolutně top produkt.
- Sedí na kočárek Britax Bmotion 4plus
- Je jen škoda, že u pláštěnky není alespoň malý kšilt, když fouká prší do kočáru
proste plastenka :-)
Ještě jsem neměla možnost vyzkoušet
- Kvalitni
Kvalitní zbozi. Originál plastenka je sice dražší, ale nejlépe sedí. Určitě doporucuji více než jiné levnejsi alternativy, které dlouho nevydrží a nedají se rozepnout.
- OK